Elakadtál valamiben? Hívj minket ingyenes telefonszámunkon, és segítünk a rendelésben! 06 80 512 212

Oldal nem található

Hiba 404

A keresett tartalom nem érhető már el vagy nem is létezett. Használja az alábbi keresőt vagy térjen vissza a főoldalra

Szeretnél egyszerűbben hozzájutni az AlbacinMax-hoz?

Rendelj telefonon! Tanácsokkal és Extra kedvezményekkel várjuk hívásod!

06 80 512 212

(ingyenesen hívható)

VAGY

Kérdésed van? Keress minket bátran!

Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot: néve-mail címtelefonszám és az üzenet szövege.

Küldj nekünk üzenetet!

Az oldal védelmét a reCAPTCHA biztosítja, használatával elfogadod a Google Adatvédelmi irányelveit és Általános szerződési feltételeit.

Kik vagyunk?

Vital Harmony Kft.
2800 Tatabánya,
Boróka u. 7.
4400 Nyíregyháza,
Szabadság tér 11., fsz.
(levelezési cím)

Figyelmeztetés!

*Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek és nem is csodaszerek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, megelőzésére, gyógyhatással nem rendelkeznek. Fogyasztásuk nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet, és egészséges életmódot,  a szükséges orvosi ellátást és orvosi kezelést, hanem kiegészíti azokat. Ha gyógyszert szedsz, feltétlenül kérd ki kezelőorvosod véleményét, mielőtt elkezded szedni az étrend-kiegészítőt. Ezen a honlapon található információk tájékoztató, ismeretterjesztő jellegűek, nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. Ha komoly egészségügyi problémád van, kérlek fordulj az orvosodhoz!

**Jelen információk nem a termékről, hanem az egyes összetevőkről tartalmaznak információkat.  Az összetevők kiválasztásánál törekedtünk arra, hogy első sorban a természetben előforduló kiváló minőségű hatóanyagokkal dolgozzunk. Az összetevőkről közölt információkat szakkönyvekből, szakmai folyóiratokból, tudományos cikkekből feldolgozva tettük közzé figyelembe véve tudományos kutatások eredményeit is. A termékeket nem teszteltük sem állatokon, sem embereken. Forrás többek között: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/;  https://www.sciencedaily.com/;  http://www.hazipatika.com/;  Csupor Dezső: Fitoterápia. Növényi szerek a gyógyászatban. JATE Press, Szeged, 2007; Tóth László: Gyógynövények – Drogok – Fitoterápia. I. és II. kötet. Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 2010.

Visszahívás kérése

Ingyenes telefonszámunkon munkanapokon 8:00 és 14:00 óra között kereshetsz minket! Ha Neked az kényelmesebb, add meg itt a neved, telefonszámod, és visszahívunk Téged.

06 80 512 212

Az oldal védelmét a reCAPTCHA biztosítja, használatával elfogadod a Google Adatvédelmi irányelveit és Általános szerződési feltételeit.

Szabadság

Kedves Vásárlóink!

Az oldalunkon 2021. augusztus 17. és 23. között a megrendelések kiszállítása szabadság miatt szünetel.

Az augusztus 13-ig (14:00 óra) leadott megrendeléseket partnerünk augusztus 16-án kézbesíti, ezt követően csak augusztus 24-én lesz lehetőség a csomagok átvételére.

Megértéseteket köszönjük! Kellemes nyarat kívánunk minden kedves vásárlónknak!

Jól meggondoltad?

Az Albacinmax tabletta kúrájának időtartama 6 hónap. 1 doboz esetén nem garantálható minden pozitív hatás megjelenése, és emiatt lehet csalódni fogsz a termékben. 

Korlátozott akciónknak köszönhetően 3 termék vásárlása esetén

0 % kedvezményt

adunk a csomag teljes árból. Így biztosan a legjobb áron jutsz kedvenc szívbarát étrend-kiegészítődhöz. 

Segítségre van szükséged?

Kérj visszahívást

06 (80) 512 212

Rendelj telefonon! Tanácsokkal és Extra kedvezményekkel várjuk hívásod!

Az oldal védelmét a reCAPTCHA biztosítja, használatával elfogadod a Google Adatvédelmi irányelveit és Általános szerződési feltételeit.